Inline your brand traject

De diepte induiken, aanscherpen én grensverleggende inzichten voor een onvergelijkbare positionering aan de bovenkant van jouw markt.

De diepte induiken, aanscherpen én grensverleggende inzichten voor een onvergelijkbare positionering aan de bovenkant van jouw markt.

Gratis en binnen één minuut geregeld!

Vertrouwd door:

Vertrouwd door:

voorbeeldlogo
voorbeeldlogo
voorbeeldlogo
voorbeeldlogo
STADONLINE - YIM

Je bent je bedrijf ontgroeit.

Persoonlijk kies jij altijd voor kwaliteit, waarde en oprechte aandacht. Je gaat voor het allerbeste resultaat én bent de afgelopen periode flink gegroeid als persoon en met jouw bedrijf. 

Je voelt dat jouw bedrijf niet meer ‘inline’ is met dat waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. Je weet namelijk heel goed wat jouw ambitieuze visie is en wat jij belangrijk vind. Alleen weet je niet HOE je dit helder en concreet moet doorvertalen naar jouw business. En hier een hoogwaardig aanbod en krachtige uitstraling aan moet koppelen. 

Dit schuurt, vertraagt je en vraagt iets van JOU. Krachtige keuzes die jouw leven en business veranderen. 

ALS JE HET VERSCHIL WILT MAKEN. MOET JE HET VERSCHIL DURVEN ZIJN.

Verhoog jouw standaard.

Je weet dat (zelf)vertrouwen, een geloofwaardige positionering en een ijzersterke boodschap nodig is om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

Maar je houdt jezelf kleiner. En dat is doodzonde!

Je werkt hard om jouw ideale klant, die jou en jouw business op juiste waarde schat én bereid is om in jouw aanbod te investeren, aan te trekken.

Het verhogen van jouw standaard, jezelf krachtig positioneren en het maken van een mindset shift is de sleutel naar succes. Daar gaan wij mee aan de slag!

Wil je authenticiteit terugbrengen in jouw business en de juiste keuzes maken waardoor jij jouw omzet en impact verhoogd? 

Branding vanuit Inline Leadership is het antwoord.

Het beste getuigschrift van Linn, is Linn zelf. Vijf minuten met haar in gesprek over het bouwen van sterke merken en het realiseren van loyaliteit zeggen meer dan mijn woorden op papier.

WILLEM VAN VEENENDAAL

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

UNIEKE BRANDINGMETHODE.

Tijdens het traject werken we vanuit dé bewezen methode ‘Inline Leadership.’  Naast dat we aan de slag gaan met branding en slimme strategie leggen we ook de focus op jou als ondernemer.

Ik geloof namelijk dat de beste strategieën, tools en systemen niet werken als je niet bereid bent om AAN jezelf te werken. Denk aan persoonlijke leiderschap, mindset en het doorbreken van beperkende gedachten en overtuigingen. 

SLIMME BUSINESS STRATEGIE

Leer een slimme en tijdloze strategie opzetten die werkt voor jou en jouw bedrijf. Zodat
je in minder tijd meer winstgevende resultaten gaat realiseren. 

KRACHTIG LEIDERSCHAP

Ga in jouw waarde staan, blijf trouw aan jouw identiteit en word onweerstaanbaar aantrekkelijk voor de leukste klanten die de juiste prijs betalen voor jouw aanbod.

Groeimindset YIM in Business

GROEI MINDSET

Breng jouw business naar topniveau. Maak slimme keuzes, verleg jouw
grenzen en doe wat nodig is om jouw doel succesvol te bereiken. Vanuit zelfvertrouwen, focus en commitment.

Inline your brand traject.

Dit 2 maanden traject helpt je om jouw ‘Inline Brand’ te bouwen: een authentiek, krachtig en winstgevend merk met blijvende impact.

Het inline your brand traject is voor gedreven ondernemers die zichzelf en hun business sterk willen positioneren aan de bovenkant van hun markt.

In deze intensieve en actiegerichte 1 op 1 sessies brengen wij branding, slimme businesstrategie en groeimindset samen. Jij krijgt alle tools die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen.

We duiken de diepte in, focussen op ‘wat werkt’ en brengen de belangrijkste facetten aan het licht, zodat jij een doorbaak gaat creëren naar een bedrijf met impact.

Linn Willemsen
YIM in business - Linn en Linda

Wat levert het op?

✔︎ Jouw maximale potentieel: Inzicht in wie jij bent en wat jouw maximale potentieel is en dat van jouw bedrijf. We bouwen samen aan een krachtige basis dat ‘inline’, relevant en onderscheidend is.

✔︎ Je ontvangt unieke en bewezen tools voor het bouwen van een authentiek, krachtig en winstgevend merk, een slimme businessstrategie en een high performance mindset. En gaat deze direct toepassen in de praktijk.

✔︎ Onvergelijkbare marktpositionering: Duidelijke en onvergelijkbare marktpositionering. Wat jouw bedrijf uniek maakt is glashelder (zowel intern als extern).

✔︎ Onweerstaanbaar aantrekkelijk voor jouw ideale klant door jouw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid te verhogen.

✔︎ Je creëert een hoogwaardig aanbod dat maximale invulling geeft aan de behoefte van jouw klant en waardoor klanten aan je blijven binden.

✔︎ De juiste woorden en uitstraling voor jouw krachtige marketing belofte.

De investering

De investering voor dit exclusievie 1 op 1 traject bedraagt €2498,- (excl. BTW).

De sessies zijn inclusief luxe lunch (2 dagen), koffie/thee/water, werkboek en werkmaterialen.

Waar stond je voorafgaand aan de sessie?

Voorafgaand aan de sessie hadden we een uitwerking van de gewenste vormgeving voor ogen. Uit voorliefde voor beeld, is dat vaak het punt waarvandaan we vertrekken als het gaat om de branding voor WIJ communiceren. Leuk natuurlijk, maar tegelijkertijd ook onze valkuil. Als dit niet aansluit bij hetgeen je echt uit wilt stralen en wat de doelgroep aanspreekt dan sta je al met 2-0 achter.

Hoe heb je de sessie ervaren?

De sessie met Linn dwong ons om eerder genomen stappen los te laten en eerst de diepte in te duiken. Wij hebben de sessie(s) als zeer waardevol ervaren!

Uiteindelijk kregen we steeds beter in kaart wat WIJ communiceren nou uniek maakt. Hoe zijn we onderscheidend en komen we toch geloofwaardig over? Daarbij hielp het enorm dat Linn tijdens de sessie zinnen meeschreef die wij nu als USP gebruiken op onze website. Vaak ben je unieker dan je denkt! 

Inzicht in het onderscheidend vermogen vonden we daarom het meest waardevol, gaf ons de juiste richting en focus. 

 

Wat heeft de sessie voor je opgeleverd?

Na de sessie hebben wij de heldere basis vertaald naar uitingen, website ontwerp, teksten en noem maar op. Wat eindelijk laat zien of vertelt wie WIJ zijn. Kortom alles ademt nu wij. Dat dit geloofwaardig overkomt, komt doordat het op alle fronten past bij wie wij zijn. 

Ik kan iedereen een sessie bij Linn aanraden. Van een beginnende ondernemer, tot aan een gevestigd merk. Zo nu en dan de diepte induiken en aanscherpen brengt inzicht en geeft richting voor de toekomst.

Anne van ekeris

Head of Creative, WIJ communiceren

DIT KRIJG JE.

Inline your brand

Online kick-off waar wij jouw doelen uiteenzetten en jouw ingevulde vragenlijst bespreken (60 minuten)

Twee exclusieve 1 op 1 sessies op locatie of online (van 3 uur)

Werkboek met effectieve tools en kritische vragen waar je tijdens en na het traject profijt van gaat hebben

Support via mail of telefonisch voor vragen

BONUS: Brand Book dat je na de sessies toegestuurd krijgt. Hierin staat jouw aangescherpte strategie (plan van aanpak) en de actiepunten die hierbij horen.

Nogmaals dank voor de waardevolle sessies. Het Brand Book geeft op prachtige wijze een samenvatting van de inzichten die naar boven zijn gekomen.

Het is een mega handig kompas voor ‘de Unfold Matters manier.’

SASKIA GIESBERS

Eigenaar, Unfold Matters

Waar wacht je nog op?

Een intakegesprek is gratis, vrijblijvend en altijd grensverleggend. Je loopt geen risico’s.

Om zelf onze focus te behouden plannen we slechts drie intakegesprekken per maand in!

Ontdek wat wij nog meer bieden:

Bekijk hieronder de extra mogelijkheden die wij aanbieden.

ASSESMENT: ONTDEK JOUW MAXIMALE POTENTIEEL

Benieuwd waar je kwaliteiten liggen? Hoe jij het verschil kunt maken en jouw talenten het beste kunt inzetten?

Wij bieden exclusieve 1 op 1 assessments die inzicht geven in het maximale potentieel van mensen en teams.

Vanaf februari 2023 is het mogelijk om individuele assessments af te nemen.

Merano

EXCLUSIEVE BUSSINESS TRIP NAAR ITALIË

Wil je liever één week full focus met je jezelf en jouw business aan de slag op een inspirerende én hoogwaardige locatie?

Boek een exclusieve business trip naar hartje Merano in Italië.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.