HAAL MEER UIT JEZELF ÉN JE BEDRIJF DOOR COACHING.

HAAL MEER UIT JEZELF ÉN JE BEDRIJF DOOR COACHING.

Leer focus aanbrengen, doorbreek patronen, groei als ondernemer en breng jouw bedrijf naar het volgende niveau.

Gratis en binnen één minuut geregeld!

Vertrouwd door:

 HAN - YIM
 CAMELLO - YIM
VAN ASSELT - YIM
CASEWARE - YIM
RMG - YIM

Vertrouwd door:

VAN ASSELT - YIM

Je laat kansen liggen.

De business loopt lekker door, opdrachten komen via mond-tot-mondreclame binnen, maar toch heb je het gevoel stil te staan. Dat de opdrachten binnenkomen, komt door de kwaliteit die je levert. Je bent goed in wat je doet. Alleen het uitvoeren van die opdrachten neem jij voor je rekening, daar ben je niet voor gaan ondernemen.

Dat gevoel dat je stilstaat is mega frustrerend. Jij wilt vooruit, je weet dat er meer in je zit. Dat gaan we regelen tijdens een coachingstraject. We slaan een nieuwe weg in richting je succesvolste jaar ooit en die doorlopen we samen. Na het coachingstraject heb je een duidelijke balans tussen zakelijk en privé, focus aangebracht in je onderneming en heb je gewerkt AAN je bedrijf.

Het resultaat? Meer voldoening, rust in je lichaam én maximale winst op alle fronten. Een vrij, succesvol leven en hoogwaardige business met impact.

Een eerste gesprek is altijd gratis, al 20+ jonge ondernemers gingen je voor!

Ik had behoefte aan de juiste mensen om mij heen en meer sturing. Daarom heb ik voor YIM IN BUSINESS gekozen.

Door YIM geef ik nu mijn klanten wat zij nodig hebben, heb ik mijn niche bepaald en deze successen kan ik vieren met de juiste mensen om mij heen, andere YIMMERS.

SIEB RENEMA

Eigenaar, Sneaky Cinnamon Productions.

Bij YIM voel ik me echt gehoord en krijg ik de energie, inspiratie en ondernemersmentaliteit terug die ik in mijn directe omgeving mis.

Na elk gesprek krijg je de kriebels om aan de slag te gaan en je doelen te behalen. Met de juiste mensen om je heen kom je verder.

DÉLIA VOORHOEVE

Eigenaresse, The Butterfly Talks.

Geen zorgen: we kennen je situatie.

Bij YIM coachen we slechts een selecte groep jonge ondernemers. We zijn er niet voor iedereen. YIM is er voor de grote jongens en meisjes 😉 van de toekomst. Jonge gedreven ondernemers die, net als jij, het maximale uit zichzelf, hun leven en business willen halen én echt het verschil willen maken voor anderen.

We hebben dit traject ontwikkeld omdat we jonge, ambitieuze ondernemers hun potentieel niet zien benutten. In een wereld vol afleidingen raken ze verdwaald, verveeld en voelen ze zich niet begrepen. Jij wilt bewustere keuzes maken, werken met de leukste klanten die je op waarde schatten en met liefde je prijs betalen.

Met ons traject geven we je dat waar jij behoefte aan hebt: consistentie binnen je onderneming en vaardigheden waardoor je een topondernemer en inspirerend leider wordt én blijft. We beloven je dat jij en je bedrijf binnen één jaar exponentieel zijn gegroeid.

Linn Willemsen

Linn Willemsen 

Leer AAN je bedrijf werken!

Tijdens het coachingstraject leer jij jezelf los te maken van je organisatie, zodat je kunt doet waar je goed in bent. Je zet straks de juiste mensen op de juiste plekken neer en kan écht gaan ondernemen in plaats van uitvoeren. Die focus heeft voordelen:

✔︎ Je durft de controle los te laten (en groeit daardoor sneller)
✔︎ Je maakt krachtige en bewuste keuzes
✔︎ Je laat jezelf minder snel afleiden
✔︎ Je bent een inspirerend leider voor je team en zakelijke relaties
✔︎ Je balans tussen zakelijk en privé verbetert

Door ons coachingstraject leg jij eindelijk de focus op zaken die je bedrijf laten groeien. Met een duidelijk stappenplan, wat we samen opzetten, doorbreek je patronen én verpletter je doelstellingen. Het koppelen van vraag en aanbod, netwerken en verkopen, dat is wat jij moet doen als ondernemer. Daar gaan wij voor zorgen.

20+ ondernemers gingen je voor!

Realiseer meer winst.

Na het coachingstraject ben jij er persoonlijk en zakelijk op vooruitgegaan. Je hebt een duidelijke strategie, bent als professional verder dan ooit en hebt meer tijd voor vrienden en familie. Zonder winst geen bedrijf, dus daar ga je flinke stappen in maken. Door je bedrijf voor je te laten werken, verdien je meer.

Je weet straks wat er nodig is om de rust in je hoofd te bewaren en de juiste keuzes te maken. Waar anderen nog vallen voor ‘shiny objects’ blijf jij bij je plan. Je laat je niet meer gek maken en groeit jaar na jaar consistent en vooral duurzaam door.

Door YIM kan ik de ideeën die ik heb delen met andere ambitieuze ondernemers en voorzien zij mij van bruikbare feedback.

Daarnaast heeft het me verschillende samenwerkingen opgeleverd waardoor ik verder ben gekomen.

MIKE SCHOEMAN

Eigenaar, NAGILOOH.

De persoonlijke coaching van Linda kan ik veel beter omgaan met afwijzingen.

En het lijkt vaak alsof je het wiel opnieuw uit moet vinden als jonge ondernemer, ik heb hier geleerd dat dat niet zo is.

SVEN ALKEMADE

Eigenaar, Sven The Podcastman

SUCCESVOL ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP.

SLIMME BUSINESS STRATEGIE

Leer hoe jij een slimme, wendbare en tijdloze groeistrategie opzet die bij jou en je klanten past. Jij en je bedrijf zijn klaar voor de toekomst op topniveau.

INLINE LEADERSHIP

Ontwikkel een krachtige leiderschapsstijl waarmee jij jezelf, jouw team en je business
maximaal laat groeien.

Groeimindset YIM in Business

GROEI MINDSET

Tegenslagen? Afleiding? Angst om te falen? Jij laat je niet meer van de wijs brengen. Je creëert een mindset waarmee je de top bereikt.

Linda Lex

Linda Lex

“De keuze voor onze methode is een slimme en logische keuze voor gedreven jonge ondernemers die verlangen naar uitdaging, groei en vooruitgang. Die de lat hoog leggen en het beste uit zichzelf, hun leven en business willen halen.

Je wordt op scherp gezet, steeds weer terug naar de kern gebracht – inline met jezelf – en uitgedaagd om groter en anders te denken. Je krijgt opnieuw grip en sturing, waardevolle inzichten, kennis, praktische tools en een slimme strategie die volledig bij jou en jouw business past.

Alles wat nodig is voor het creëren van hoogwaardige, schaalbare en aanzienlijk hogere winstgevende resultaten. In minimale tijd.”

Drie redenen waarom je voor ons kiest.

1. Praktijkervaring bij de ‘grote jongens’.

Linda Lex coacht naast jonge ambitieuze ondernemers ook CEO’s en gevestigde topondernemers. Ook werkt ze al jaren samen met toonaangevende business coaches.

Je leert van situaties in de top van het Nederlandse zakenleven en brengt die terug in je eigen onderneming. Het wiel zelf uitvinden en onnodig dure fouten maken is niet nodig. Door SAMEN de diepte in te duiken, prioriteiten te stellen, je accountable te houden én slimme tools aan te reiken, sta je volledig in jouw kracht en raak je in een versnelling.

2. Bewezen resultaten.

Ons team heeft tientallen ondernemers geholpen om een doorbraak te creëren naar hun ideale leven en een hoogwaardige business met impact. Zij hebben meer rust en overzicht in hun onderneming gebracht, zijn consistent gegroeid en halen meer uit het leven. Ook na onze samenwerking is ‘het geleerde’ aanzienlijk en blijvend zichtbaar. Zowel persoonlijk als zakelijk.

3. Maatwerk. Altijd.

Jij bent uniek. Je bedrijf is uniek. Je coachingstraject is ook uniek. Onze methode staat vast omdat deze bewezen werkt. We kijken waar jij behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt en wat ervoor nodig is om als persoon en met je business te groeien. Stap voor stap ga jij je doelen realiseren.

We geven je direct toepasbare tips (volledig gratis)

EXCLUSIEF COACHTRAJECT ‘DEDICATED’

Succesvol ondernemen vanuit Inline Leadership

Dedicated is een exclusief jaarprogramma waarin je persoonlijke coaching, training en support krijgt en de gelegenheid om deel uit te maken van een exclusieve groep gedreven ondernemers.

Dit coachtraject is niet voor snelle jongens die gaan voor de quick fix. Ook niet voor ondernemers die andere mensen of omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun succes en geluk.

Het exclusief coachtraject dedicated is wél geschikt als jij je verantwoordelijkheid neemt, openstaat voor verandering en bereid bent om te doen wat nodig is om jouw ambities succesvol te realiseren.

Dit levert het traject jou op:

We begeleiden je onder andere in:

✔︎ Krachtig Leiderschap: vergroot jouw vrijheid, voldoening en invloed door vanuit een krachtige basis de juiste keuzes te maken.
✔︎ Het opzetten van een slimme strategie die werkt voor jou en jouw bedrijf. Zo realiseer je meer winstgevende resultaten in minder tijd.
✔︎ Het creëren van een groeimindset waardoor je anders gaat denken en doen voor andere (betere) resultaten. Vanuit zelfvertrouwen, focus en discipline.
✔︎ Het aantrekken van jouw ideale klant die jou en jouw business op juiste waarde schat én bereid is om in jouw aanbod te investeren.
✔︎ Een autoriteit in je markt worden en inspirerend leider voor je team, klanten en zakenrelaties zodat jij echt het verschil maakt met wie je bent en wat je doet.

En bovenal: wij houden je verantwoordelijk. We geven je niet alleen de tools die je nodig hebt, we zorgen ervoor dat jij er werk van maakt.

Waar wacht je nog op?

Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gratis, vrijblijvend en altijd grensverleggend. Je loopt geen risico’s.

super happy klanten:

VELOCITY - YIM
CREATELIVETY - YIM
STADONLINE - YIM
BIKE ADVENTURE - YIM

Je twijfelt?

Wat als je nare ervaringen hebt met business coaches? Mensen die je de wereld beloofden, maar waar vrij weinig van terechtkwam. Of je denkt het prima alleen af te kunnen met alle informatie op het internet.

Dat begrijpen we goed. Toch zien wij in de werkelijkheid wat anders: de ondernemers die wij hebben geholpen zijn er vol vertrouwen voor gegaan en de resultaten liegen er niet om. Bekijk hier hun resultaten.

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, dus niets houdt je tegen. En we geven je ook nog eens direct wat tips. Wacht niet langer, je bent toe aan die volgende stap.

Binnen één minuut ingepland!

MEEST GESTELDE VRAGEN.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waarom een business coach?

Jij weet dat je meer in je mars hebt dan dat er nu uitkomt. Daarom schakel je een businesscoach in. Duurzaam groeien als persoon en bedrijf, meer winst maken en meer uit je leven halen. Daar helpen wij je bij.

Wat levert het mij op?

Persoonlijke groei en meer winst. Punt uit.

Hoelang duurt een coachingstraject?

Ons coachingstraject duurt één jaar. Wij vragen coachees maandelijks om een tijdsinvestering van ongeveer 3 uur.

Zie ik jullie op locatie of online?

Dat is aan jou. Je bent voor iedere sessie welkom op onze locatie in Veenendaal. Woon je ver weg? Dan voeren we de coachingsgesprekken online.