De leukste flexplek van Veenendaal vind je bij ons!

Dagelijks te huren, zonder contract!

Steeds vaker hoor je mensen over flexibel werken. De manier van werken wordt door meer en meer bedrijven omarmd. Een van de manieren om flexibel werken aan te moedigen binnen bedrijven of als zelfstandige meer werk te verzetten, is het werken op en met flexplekken. Wij zetten de voordelen van onze flexplekken in Veenendaal voor je op een rijtje.

Herken je dit?

– Je voelt je soms wat eenzaam in je thuiskantoor.
– Je hunkert naar een groter netwerk om te groeien.
– Je kinderen of partner leidt je af terwijl je veel te doen hebt.
– Je wil wel een kantoorruimte, maar de prijzen zijn absurd.

Maar bovenal: jij wilt meer uit je dag halen en zelf bepalen waar je werkt. Lees snel verder, we leggen je uit hoe onze flexplekken in Veenendaal het verschil maken in je carrière.

Dit is waarom jij een flexplek in Veenendaal nodig hebt.

Een project dat je af moet ronden, een dag waar concentratie is vereist of gewoon even ontsnappen aan de drukte. Woon jij in Veenendaal en heb je soms behoefte aan rust? Zodat je écht meters kunt maken? Dan hebben wij de flexplekken die jij zoekt.

Netwerken

Na verloop van tijd ken je de meeste collega’s wel en heb je elkaar toegevoegd op LinkedIn. Daar stagneert de groei van je netwerk. Zonde! Je weet wat ze zeggen: “your network is your net worth”. Kunnen vertrouwen op een goed netwerk verbetert je positie als professional en die van je werkgever. Op een flexplek ontmoet je nieuwe mensen en vergroot jij je netwerk.

Dat biedt mogelijkheden voor professionals in loondienst, maar wat dacht je van zelfstandigen? Wanneer jij als freelancer werkt, zorgt een goed netwerk voor nieuwe opdrachten en maakt het je werk leuker.

Flexplek Veenendaal Netwerken

Balans tussen werk en privé

Het is heerlijk om vanuit huis te kunnen werken. Je eigen, vertrouwde omgeving en geen baas die je op de vingers tikt bij het zien van je rommelige bureau. Maar soms heb jij behoefte aan contact met de medemens. Gewoon even sparren over een probleem, even lachen om de humor van een ander of in de middag een rondje wandelen.

Daarom bieden onze flexplekken in het mooie Veenendaal uitkomst. De ene dag werk je in alle rust vanuit huis, de andere dag zoek je een andere omgeving op. Onze flexplekken zijn afsluitbaar, dus met je concentratie komt het wel goed.

Dat biedt mogelijkheden voor professionals in loondienst, maar wat dacht je van zelfstandigen? Wanneer jij als freelancer werkt, zorgt een goed netwerk voor nieuwe opdrachten en maakt het je werk leuker.

Geen contract, wel de voordelen!

Hoe ontdek je of iets nieuws wat voor je is? En wat als je jezelf tussentijds toch bedenkt? Bij de meeste flexplekken zit je vast aan een contract. Maandelijks of jaarlijks opzegbaar. Dat voelt als een drempel en maakt het niet vrijblijvend. Daarom bieden wij onze flexplekken in Veenendaal aan zonder contract. Jij kiest een dag waarop je gezellig langskomt, wij zorgen ervoor dat je jezelf op je gemak voelt.

Blijk je het na die dag niks te vinden? Dan zien we je helaas niet meer terug. Vind je het geweldig? Dan staat de deur de volgende dag weer voor je open. Of week. Of maand. Kortom: vrijheid. Jij bepaalt.

Flexplekken Veenendaal YIM

Ook als werkgever in Veenendaal kies jij voor flexplekken.

Niet alleen voor zelfstandige professionals en werknemers is het interessant, ook werknemers zouden naar flexibel werken moeten kijken. Stel je eens voor hoe het leven zou zijn als je halve personeelsbestand hybride werkt? Jij biedt ze een flexplek aan, dit gebeurt er:

– Door de dynamiek en afwisseling krijgen werknemers constant nieuwe prikkels en raken ze niet verveeld;
– Je kunt de helft van je kantoorpand verhuren aan een andere organisatie of gewoon kleiner huren/kopen;
– Werknemers bouwen een netwerk op dat weer van pas komt bij het binnenhalen van nieuwe business.

Waar wacht je nog op? Je hebt niets te verliezen. Of ja, iedere dag die je links laat liggen mis je plezier bij ons op kantoor. 😉

Kom vrijblijvend langs en probeer het zelf.