HET TEAM-oud

Meet the coaches

HERKEN JE DIT?

Je bent jong en je hebt een fantastische droom. Je weet zeker dat jouw idee de wereld zal veroveren, maar HOE pak je dit op een slimme en succesvolle manier aan? Zonder jezelf te verliezen. YIM IN BUSINESS geeft je het antwoord. Samen maken wij het verschil.

WAT MAAKT YIM DAN ZO UNIEK?

INLINE LEADERSHIP

Wij staan voor Inline Leadership. Een unieke leiderschapsmethode waarin je leert om ‘inline’ te leven en werken zoals jij bedoeld bent. Zodat je optimaal gebruik gaat maken van jouw unieke gaven – jouw impactmakers – en talenten, waardoor jij het verschil kunt maken met wie je bent en wat je doet. Lees meer over onze methode.

THE BRIDGE

YIM is de brug tussen de kennis van ervaren topondernemers en jonge bevlogen ondernemers waardoor jij maximaal kunt blijven groeien, presteren en excelleren met jouw business. Tevens zijn onze jaarprogramma’s ontwikkeld samen met ervaren experts en jonge bevlogen ondernemers, zoals jij!

HANDS ON TOOLS

YIM geeft jou alle hands on tools die jij nodig hebt. Wij dagen je uit zodat jij van jouw unieke visie werkelijkheid kan maken. Je gaat het echt DOEN!

EXPERTISE

Je kan kiezen voor de expertise die JIJ nodig hebt voor jouw persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en business strategie.

YIM COMMUNITY

YIM biedt jou een vertrouwde omgeving en hoogwaardig netwerk waar jij jezelf kan zijn, gehoord, begrepen en uitgedaagd wordt.

WE ARE FAMILY

F**KING GOOD BUSINESS PARTNERS.

Je gelooft het nooit maar het is écht mogelijk. Deze schoonmoeder en schoondochter hebben hun ervaring, expertise en hun passie voor het creëren van impact door high-end ondernemerschap gebundeld. Met 1 doel voor ogen: ‘Jonge bevlogen ondernemers, zoals jij, een springplank bieden naar vrijheid en zakelijk succes.’

Linda Lex

LINN WILLEMSEN

BE YOURSELF. BE UNIQUE.

&

CHOOSE TO MOVE FORWARD.

OUR IMPACTMAKERS

Bij YIM IN BUSINESS stellen wij onze ‘company values’ centraal. Deze waarden komen
naar voren in ons gedrag, vanuit onze coaches en tussen de YIMMERS.

BE YOURSELF. BE UNIQUE.

Wij streven ernaar dat jij kan leven en werken zoals jij bedoeld bent. Wees 100% jezelf en vertrouw op jezelf.
.

No matter what.

DREAM BIG. SET GOALS. TAKE ACTION.

Wij durven groots te dromen, zetten bewuste doelen en maken krachtige keuzes. Alles is mogelijk zodra je gelooft dat je het kunt.

If you can dream it. You can do it.

TEAM SPIRIT. FOR SUCCESS.

YIM gelooft in de kracht van de groep. Elkaar inspireren, uitdagen en het beste in elkaar naar boven halen staat bij YIM centraal.

Samen kom je verder dan alleen.

CHOOSE TO MOVE FORWARD.

Wij streven naar ‘vooruitgang’ op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. YIMMERS worden continu uitgedaagd om te groeien en het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Geloof in je grootsheid.

LOVE YOUR GAME & SHOW RESPECT

Wij geloven dat zelfrespect een essentiële voorwaarden is voordat je anderen kan helpen. Respecteer jezelf en anderen is dan ook een belangrijke value binnen YIM.

Be respectful.

LET’S MAKE IMPACT. TOGETHER.

Wij geloven dat JIJ het verschil kan maken met wie je bent en wat je doet. STA OP! En ga DOEN wat jij te doen hebt!

Dwars door alles heen.

LET'S MAKE IMPACT