KLAAR VOOR EEN VRIJ EN SUCCESVOL LEVEN MET IMPACT?

YIM IN BUSINESS biedt hoogwaardige coaching, training en masterminding voor jouw groei in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes.

WIJ ZIJN JOUW SPRINGPLANK NAAR VRIJHEID EN ZAKELIJK SUCCES.

YIM IN BUSINESS helpt jou naar een vrij en succesvol leven met impact. Vanuit wie jij bent en wat jij te doen hebt.

Onze jaarprogramma’s zijn ontwikkeld samen met ervaren experts en jonge bevlogen ondernemers, zoals jij!

Door YIM heb jij de juiste mensen om je heen die je begrijpen, uitdagen en scherp houden. Weten, dromen en verlangen is niet genoeg. JIJ gaat het ook echt DOEN.

IN 1 JAAR NAAR JOUW BUSINESS MET IMPACT

Het TEAM SPIRIT FOR SUCCESS. programma helpt jou om jouw business met impact succesvol op te zetten, aan te scherpen en naar topniveau te brengen. Afhankelijk van waar jij nu staat.

Je krijgt 1 jaar lang coaching, training en masterminding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. LET’S MAKE IMPACT. TOGETHER.

WAT MAAKT YIM DAN ZO UNIEK?

YIM COMMUNITY

YIM biedt jou een vertrouwde omgeving en hoogwaardig netwerk van gelijkgestemden waar jij jezelf kan zijn, gehoord, begrepen en uitgedaagd wordt. Let’s make impact together.

INLINE LEADERSHIP

Wij staan voor Inline Leadership. Een unieke leiderschapsmethode waarin je leert om ‘inline’ te leven en werken zoals jij bedoeld bent, zodat jij maximaal kunt groeien in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. Waardoor jij écht het IMPACT kan maken met wie je bent en jouw business.

THE BRIDGE

YIM is de brug tussen de kennis van ervaren topondernemers en jonge bevlogen ondernemers waardoor jij maximaal kunt blijven groeien met jouw business.

YOU HAVE THE POWER TO CREATE THE LIFE YOU LOVE TO LIVE.

YIMMERS AAN HET WOORD.

Ik merkte voordat ik deelnam aan YIM dat een hoop ideeën, gevoelens en plannen in mijn hoofd rondspookte. Wanneer ik hierover praatte begrepen de meeste van mijn vrienden niet de struggles die ik doormaakte.

Het mooie aan YIM is dat de YIMMERS dezelfde gedrevenheid en frisse ideeën hebben.YIM is voor mij de plek waar ik meer bereik dan ik ooit had kunnen bedenken.

Het is dapper om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Want vaak kom je samen verder dan alleen.

YIMMER Rico Versteeg

Ondernemer en Expert in (event)marketing en online advertising

Soms heb je hulp van buitenaf nodig om jezelf verder te ontwikkelen wanneer je zelf het gevoel hebt dat je tegen een muur aanloopt.

Bij YIM voel ik me écht gehoord en krijg ik de energie en ondernemersmentaliteit terug die ik in mijn directe omgeving vaak mis. Binnen de groep raak ik geïnspireerd en krijg ik na elk coachgesprek kriebels om aan de slag te gaan om mijn doelen te behalen.

Met de juiste mensen om je heen kan ik enorm ver komen.

YIMMER Délia Voorhoeve

Ondernemer & communicatie expert

Bij YIM heb ik geleerd om nooit te stoppen met dromen, maar juist groots te dromen. Leg de lat realistisch hoog, zodat je ook echt kunt waarmaken wat je belooft, naar jezelf en naar anderen.

Want je business kan pas groeien als jij dat ook doet. Als je als jonge ondernemer het idee hebt dat je er alleen voor staat, dan kan ik zeggen dat de gesprekken met andere jonge ondernemers en coaches bij YIM voelen als thuiskomen.

Persoonlijke coaching is essentieel om in mijzelf en mijn business te investeren.

YIMMER SVEN ALKEMADE

Ondernemer & Podcast expert