Laat je organisatie optimaal groeien.

Investeer in de succesvolle groei van jouw team, ontwikkel krachtig leiderschap en breng jouw organisatie naar een hoger niveau. 

Investeer in de succesvolle groei van jouw team, ontwikkel krachtig leiderschap en breng jouw organisatie naar een hoger niveau. 

Team en organisatie ontwikkeling. 

YIM Academy helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, strategieën en patronen. 

We committeren ons sterk aan het resultaat dat jij wilt bereiken.

BEWEZEN RESULTAAT

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen doelstellingen, bedrijfscultuur, en de daarbij behorende uitdagingen. Iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag benaderen wij vanuit dit perspectief. Wij kiezen voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert met de directe vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

Onze aanpak staat bekend om het gedachtengoed van Inline Leadership, een unieke en bewezen leiderschapsmethode voor gedreven ondernemers en professionals die het maximale uit zichzelf, hun leven en business willen halen.

DE KRACHT VAN INLINE LEADERSHIP

Inline Leadership is een unieke en bewezen leiderschapsmethode die je inzicht geeft in wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn, wat je wilt bijdragen en presteren. Dit inzicht en de ontwikkeling van sterk Persoonlijk Meesterschap en Krachtig Leiderschap leert je hoe jij een stevige, tijdloze en onveranderlijke basis kunt creëren van waaruit jij opnieuw richting en sturing kunt geven aan je leven.

Je krijgt relevante kennis, inzichten en tools zodat je weer kunt gaan leven en werken zoals jij bedoeld bent. Trouw kunt blijven aan jezelf, volledig in jouw kracht kunt gaan staan, jouw mate van vrijheid, voldoening en invloed kunt vergroten en grootse impact kunt creëren.

HET CONTINU GROEIMODEL
‘SIMPLY BE. THE DIFFERENCE.’

VAN INLINE LEADERSHIP

Het continu groeimodel Simply Be. The Difference. is speciaal ontwikkeld voor gedreven topondernemers, CEO’s en leiders die grip willen krijgen en opnieuw richting en sturing willen geven aan hun leven en hun business naar topniveau willen brengen en behouden.

Het continu groeimodel laat je inzien welke drie groeifases je steeds weer opnieuw moet doorlopen, zodat je continu wordt uitgedaagd, aangescherpt en aangemoedigd om maximaal te kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op ieder volgend level van topniveau. Waardoor jij écht het verschil kunt maken met wie je bent en met wat je doet.

Voor wie zijn onze trainingen bestemd? 

  • Directeuren en MT, managers en leiders
  • Teams van maximaal 10 personen
Inline Leadership

Onze expertises. 

  • Persoonlijk meesterschap
  • Krachtig leiderschap
  • High performance mindset
  • Hoogwaardige business strategieën
  • Talent en young professionals development
  • Sales excellence
  • Communicatie en samenwerken
  • Persoonlijke effectiviteit

Heldere strategie en afspraken.

Een incompany training start met een grensverleggend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek stellen wij graag in gezamenlijk overleg, op basis van de huidige en gewenste situatie, een plan van aanpak samen.

De te ontwikkelen competenties van de medewerkers worden gedefinieerd en de daaruit voortvloeiende trainingsbehoefte, methode en frequentie worden in kaart gebracht.

Naast een op maat gemaakte training, kunnen we een trainingstraject ook ondersteunen door middel van coaching en e-learning.

Linn Willemsen

HOE ZIET EEN INCOMPANY TRAINING VANUIT INLINE LEADERSHIP ERUIT?

incompany training

Kick-off strategiesessie waarin waarin wij het doel van de training uiteenzetten

Trainingsdag 1: Ontdek de kracht van Inline Leadership®

Trainingsdag 2: Slim en succesvol ondernemen vanuit Inline Leadership®

4 online sessies (coaching en accountability) (90 min)

Evaluatiesessie: borging van de training en een concreet plan voor de toekomst

BONUS: Onbeperkt toegang tot de online academie Visie op Resultaat met modules over ‘Krachtig Leiderschap, groeimindset en slimme business strategie.’

Deze krachtige basis van coachen en trainen is bewezen. We begrijpen dat een training voor jouw organisatie maatwerk is. De uiteindelijke opzet en aanpak van een intern programma worden daarom in overleg samengesteld aan de hand van een vrijblijvend consult. 

 

Wat wij nog meer aanbieden:

Bekijk hieronder de extra mogelijkheden die wij aanbieden.

ASSESMENT: ONTDEK JOUW MAXIMALE POTENTIEEL

Benieuwd waar je kwaliteiten liggen, die van je team of nieuwe medewerkers?

Wij bieden assessments die inzicht geven in het maximale potentieel van mensen en teams.

Vanaf februari 2023 is het mogelijk om individuele assessments af te nemen, zodat het maximale potentieel van de deelnemers inzichtelijk wordt waardoor je op een effectieve wijze de juiste samenstelling van het team kunt bepalen.

Merano

EXCLUSIEVE BUSSINESS TRIP NAAR ITALIË

Wil je liever één week full focus met je team aan de slag op een inspirerende én hoogwaardige locatie?

Boek een exclusieve business trip naar hartje Merano in Italië.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.