Linda

Businesscoach voor ondernemers aan de top

LINDA LEX

CO-FOUNDER

Linda is DE expert op het gebied van hoogwaardig ondernemen vanuit Inline Leadership.

Linda is een zeer gedreven en enthousiaste zakenvrouw. Winnaar van de Award van beste MKB-ondernemer van Veenendaal (2012), bedenker en expert van Inline Leadership en oprichter van YIM IN BUSINESS.

Na ruim 20 jaar ondernemerschap weet zij als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om aan het roer van een succesvolle onderneming te staan, deze naar topniveau te brengen en daar te behouden.

‘Als high-end businesscoach heb ik honderden ambitieuze topondernemers geholpen bij hun groei in zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes.’

Get in contact with LINDA

ERVARING

Na ruim 30 jaar horeca, waarvan 20 jaar ondernemerschap wist ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om aan het roer van een succesvol en groeiend familiebedrijf te staan en tegelijkertijd trouw te blijven aan jezelf.

In 2015 kwam ik erachter dat ik niet mijn droom, maar de droom van een ander aan het verwezenlijken was. Waardoor ik de keuze heb gemaakt mijn eigen pad te gaan volgen.

‘Wat als ik dit had geweten toen ik in de 20 was?’ 

In 2020 kwam met YIM IN BUSINESS mijn wens uit om naast het coachen van ervaren topondernemers, samen te werken met jonge bevlogen ondernemers, ze aan te moedigen en te helpen om hun dromen en ambities waar te maken.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik YIMMERS kan laten vliegen, zodat ook zij het verschil kunnen maken met wie ze zijn en wat ze doen.’

 STA OP! EN GA DOEN WAT JIJ TE DOEN HEBT. DWARS DOOR ALLES HEEN.