Linn

Personal brand expert

LINN WILLEMSEN

CO-FOUNDER

Linn is een jonge gedreven ondernemer, Brand expert vanuit Inline Leadership, inspirerend spreker en Co-founder van YIM IN BUSINESS.

Van jongs af aan heb ik altijd de drive gehad om het beste in mijzelf naar boven te halen. Op mijn 20ste ben ik gestart als freelance video marketeer en heb ik mij laten coachen door Linda, waardoor er een wereld aan mogelijkheden voor mij open ging.

Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen, heb krachtige keuzes gemaakt en ben consistent stappen gaan zetten richting mijn droom:

Jonge gedreven ondernemers en professionals laten inzien dat er nog zóveel meer mogelijk is. Als je AAN jezelf gaat werken, krachtige keuzes maakt en bereid bent om te doen wat nodig is. Ik geloof dat alles begint bij jouw manier van denken en doen.

Linn Willemsen

Get in contact with LINN

ERVARING

Ik heb zelf ervaren dat deze inzichten én kritische mensen die je anders laten kijken heel veel voor je kunnen betekenen. Simpelweg omdat je het zelf nog niet ziet. 

Dat is de reden waarom ik doe wat ik doe. Daar maak ik mij hard voor. 

Jonge ondernemers en professionals leren hoe zij vanuit zelfvertrouwen en focus het maximale uit zichzelf en hun carrière kunnen halen, zodat ze gaan DOEN wat zij het allerliefste willen doen.

Het maximale potentieel wordt vaak niet volledig gezien en optimaal benut. 

Tevens onderdrukken deze young potentials hun maximale potentieel door angst voor afwijzing maar nog vaker door de angst voor hun eigen grootsheid. 

Dat is onnodig en doodzonde. #timeforchange 

LET’S MAKE IMPACT. TOGETHER.

INLINE YOUR BRAND TRAJECT

In het Inline your brand traject leer je een ‘Inline Brand’ te bouwen: een authentiek, krachtig en winstgevend merk met blijvende impact.

In deze actiegerichte 1 op 1 sessies brengen wij branding, slimme businesstrategie en groeimindset samen. Jij krijgt alle tools die je nodig hebt om jouw merk naar het volgende level te brengen.

We duiken de diepte in, focussen op ‘wat werkt’ en brengen de belangrijkste facetten aan het licht, zodat jij een doorbaak gaat creëren naar een bedrijf met impact.