MASTERCLASS

DE KRACHT VAN INLINE LEADERSHIP

24 NOVEMBER 2022 | 09:00 – 18:00 | BUITENPLAATS AMERONGEN

Tijdens de Masterclass ‘De kracht van Inline Leadership’ wordt er een Deep Dive gemaakt in het gedachtegoed van Inline Leadership als tijdloze, onveranderlijke en krachtige basis van waaruit jij als ondernemer de juiste keuzes kan maken die je dichterbij je doel brengt.

Niet door harder en langer te werken maar door ontspannen te leven en werken zoals jij bedoeld bent. Door compleet jezelf te zijn en trouw te blijven aan jezelf zodat jij een doorbraak kunt creëren naar een vrij, succesvol en hoogwaardig leven met impact.

Bonus: Neem een gratis introducee mee naar de Masterclass voor wie dit ook interessant kan zijn

Tom van Dieren

WAT KAN JE VERWACHTEN?

👉🏻 Hoogwaardig netwerk van gelijkgestemden en top ondernemers die net als jij het maximale uit zichzelf, hun leven en business willen halen.

👉🏻 Je wordt uitgedaagd, op scherp gezet, leert anders denken en gaat krachtige keuzes maken voor jouw persoonlijke en zakelijke doorbraak. Op Topniveau.

👉🏻 Volledig ontzorgde dag in een hoogwaardig pand uit de zeventiende eeuw waar je teruggaat in de tijd om vanuit het hier en nu aan de toekomst te werken.

👉🏻 Je ontvangt een werkboek met effectieve tools en kritische vragen waar je tijdens en na de masterclass profijt van gaat hebben.

👉🏻 Je krijgt toegang tot een exclusief event aanbod.

DE KRACHT VAN

INLINE LEADERSHIP

👉🏻 Weet wie je bent, wie je wilt zijn en welk GOUD jij in handen hebt waarmee jij het verschil kunt maken.

👉🏻 Verwerf Persoonlijk Meesterschap en ontwikkel jouw leiderschap, waardoor je opnieuw richting en sturing kunt geven aan jouw leven èn jouw business. Volledig ‘inline’ met wie jij bent en met wat jij te doen hebt.

👉🏻 Vergroot jouw (zelf)vertrouwen, vrijheid en invloed, zodat jij een doorbraak kunt maken naar een vrij en succesvol leven met impact.

👉🏻 Het continue groeimodel ‘Simply BE. The Difference’ laat je inzien welke 3 fases je steeds weer opnieuw moet doorlopen om maximaal te kunnen blijven groeien en presteren op topniveau.

👉🏻 Word een autoriteit op jouw vakgebied, een inspirerend leider en voorbeeld voor velen. Zodat jij echt het verschil kunt maken met wie je BENT en met wat je DOET.

Tom van Dieren

HIGH END ONDERNEMEN VANUIT INLINE LEADERSHIP

👉🏻 Kies voor de smalle weg en durf te staan voor jouw unieke visie, doe waar je goed in bent, wat jij belangrijk vindt en waarmee jij het verschil wilt en kunt maken!

👉🏻 Leer hoe jij door te kiezen voor een slimme strategie in minder tijd de kwaliteit, waarde en resultaten van business aanzienlijk kunt verhogen.

👉🏻Kies voor hoogwaardige KWALITEIT, AANDACHT en WAARDE zonder enige concessies.

👉🏻 Leer hoe jij ontspannen kunt leven en werken op jouw voorwaarden, met klanten en relaties die je uitdagen en jou op juiste waarde schatten.

👉🏻 Creëer een doorbraak naar een vrij en succesvol leven en een business met impact.

Mark Pot

Directeur en initiatiefnemer van Pot verhuizingen | Logistiek | Stadslogistiek

Mooi en afwisselend programma aan de hand van het boekwerk. Lekker gestructureerd.

Jullie wisten de/mijn energie heel goed vast te houden ondanks dat het een hele dag was. De wisselwerking tussen jullie Linda en Linn is heel goed. Beide kundig maar inhoudelijk op iets anderen speerpunten gericht heb ik het idee. En dat bevalt me goed.

Beiden dragen de visie van Inline leadership en het boek uit maar jullie inhoudelijke voorbeelden n.a.v. de stof zijn af en toe van uit een andere hoek maar wel heel goed complementair. Waardoor je de verschillende mensen in jullie publiek altijd weet te vinden. Sterk wat mij betreft.