Verdubbel je omzet door plannen om te zetten in actie.

Jij weet goed zat wat er nodig is om je omzet te vergroten, maar je doet het niet. Stop met zaken voor je uitschuiven. Leer actie ondernemen en ga binnen een jaar voorbij je doelen!

JE HEBT TELKENS EXCUSES.

Anderen omschrijven je als een snelle en slimme denker. Je barst van het talent en energie. Maar diep van binnen weet je dat je veel verder had kunnen zijn. Als je vorig jaar actie had ondernomen, had je nu meer bereikt.

Onderneem je nu geen actie? Dan werk je volgend jaar nog steeds IN je bedrijf, in plaats van AAN je bedrijf. Want daar droom jij van.

Een onderneming opbouwen die hard groeit. Wij bouwen met je mee en zorgen ervoor dat jij focus en discipline aanbrengt in je onderneming. Samen zetten we weten om in doen.

JOUW UNIEKE AANPAK.

Groeistrategie - YIM in Business

SLIMME GROEISTRATEGIE

Leer hoe je je bedrijf tactisch laat groeien. YIM ontzorgt je als coachee voor de volle 100%. We nemen je strategie onder de loep, komen met een kant-en-klaar plan en houden je verantwoordelijk.

Leiderschap - YIM in Business

KRACHTIG LEIDERSCHAP

Een bedrijf laten groeien betekent uitbesteden of (meer) personeel aannemen. Jouw bedrijf gaat dit jaar groeien, je team ook. Leer hoe je met krachtig leiderschap boven je organisatie hangt en iedereen op scherp zet. En houdt.

Groeimindset YIM in Business

GROEI MINDSET

Verder denken dan één jaar samenwerken. Dat gaan we doen. Jij ontwikkelt een groei mindset waardoor je jaarlijks geweldige successen beleeft. Je ziet kansen razendsnel en speelt daar direct op in.

ÉÉN JAAR KNALLEN. VOOR ALTIJD DOORGROEIEN.

Hoe zou het zijn als je over één jaar terugkijkt op dit moment en kunt lachen? Dat je je verbaast over waar je mee bezig was. Omdat je verder bent dan ooit.

Eén jaar knallen. Volledige focus. Met de juiste begeleiding.

Creëer een groei mindset en maak een doorbraak vanuit focus, vertrouwen en commitment.

Het resultaat? Winnen in je onderneming én in je privéleven.

JE KUNT OOK NIETS DOEN. KLOPT.

Aanmodderen met wat er is. Prima. Daarmee ga jij je doelen niet behalen. Dan loop je over een jaar met dezelfde omzet, dezelfde excuses én dezelfde kopzorgen rond.

Word je daar vrolijk van? Nee. Daar ben jij niet voor gaan ondernemen.

Samen met YIM een doorbraak forceren. Doelen verpletteren. Doe het.

JE HEBT HET IN JE. DOE ER WAT MEE.

YIMMERS AAN HET WOORD.

Ik merkte voordat ik deelnam aan YIM dat een hoop ideeën, gevoelens en plannen in mijn hoofd rondspookte. Wanneer ik hierover praatte begrepen de meeste van mijn vrienden niet de struggles die ik doormaakte.

Het mooie aan YIM is dat de YIMMERS dezelfde gedrevenheid en frisse ideeën hebben.YIM is voor mij de plek waar ik meer bereik dan ik ooit had kunnen bedenken.

Het is dapper om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Want vaak kom je samen verder dan alleen.

YIMMER Rico Versteeg

Ondernemer en Expert in (event)marketing en online advertising

Soms heb je hulp van buitenaf nodig om jezelf verder te ontwikkelen wanneer je zelf het gevoel hebt dat je tegen een muur aanloopt.

Bij YIM voel ik me écht gehoord en krijg ik de energie en ondernemersmentaliteit terug die ik in mijn directe omgeving vaak mis. Binnen de groep raak ik geïnspireerd en krijg ik na elk coachgesprek kriebels om aan de slag te gaan om mijn doelen te behalen.

Met de juiste mensen om je heen kan ik enorm ver komen.

YIMMER Délia Voorhoeve

Ondernemer & communicatie expert

Bij YIM heb ik geleerd om nooit te stoppen met dromen, maar juist groots te dromen. Leg de lat realistisch hoog, zodat je ook echt kunt waarmaken wat je belooft, naar jezelf en naar anderen.

Want je business kan pas groeien als jij dat ook doet. Als je als jonge ondernemer het idee hebt dat je er alleen voor staat, dan kan ik zeggen dat de gesprekken met andere jonge ondernemers en coaches bij YIM voelen als thuiskomen.

Persoonlijke coaching is essentieel om in mijzelf en mijn business te investeren.

YIMMER SVEN ALKEMADE

Ondernemer & Podcast expert