YIMMERS

BEVLOGEN JONGE ONDERNEMERS, ZOALS JIJ.

GEDREVENHEID, POWER, GROOTS DROMEN EN LEF.

Dat is wat YIMMERS in zich hebben met als doel IMPACT maken met wie ze zijn en wat ze doen. Samen gaan zij met hun individuele doelen en dromen voor het allerbeste resultaat.

JIJ? EEN YIMMER!

SIMPLY BE. THE DIFFERENCE.

YIMMERS

Met trots stellen wij graag een aantal YIMMERS aan je voor. Lees hieronder hun ervaringen en unieke verhaal.

SIEB RENEMA

PRODUCTIEBEDRIJF

Als kleine jongen heb ik al de droom om een eigen productiebedrijf op te starten. Het begon met het filmen van kattenkwaad. Maar ik wilde en zou later mijn eigen professionele videoproductie bedrijf hebben, en dat is gelukt!

Juli 2019 heb ik de keuze gemaakt om mijn dromen achterna te gaan. Ik had een bedrijf waar ik producties draaide voor bedrijven. Juli 2020 ben ik het hogerop gaan zoeken en ben ik mijn eigen videoproductiebedrijf: Sneaky Cinnamon Productions gestart.

Ik nam alles aan en binnen een mum van tijd zat mijn agenda veel te vol met opdrachten die niks voor mij opleverden. Ik kon mijn klanten niet bieden wat ze nodig hadden.

Waarom YIM?

Ik had behoefte aan de juiste mensen om mij heen en meer sturing. Daarom heb ik voor YIM IN BUSINESS gekozen. Door YIM geef ik nu mijn klanten wat zij nodig hebben, heb ik mijn niche bepaald en deze successen kan ik vieren met de juiste mensen om mij heen, andere YIMMERS.

Get in contact with SIEB

RICO VERSTEEG

Online advertising expert

Vanaf dat ik 14 jaar ben, onderneem ik al (ook al zag ik het toen nog niet als ondernemen natuurlijk). Nu run ik een social media marketing bedrijf, Ricover Media Group, waarin wij webshops helpen met het behalen van meer winst door middel van social media advertenties.

Ook heb ik een evenementenbureau, Huiskamer Sessie, waarmee we jongeren evenementen organiseren op 10+ locaties in Nederland.

Waarom YIM?

Ik merkte een half jaar geleden dat ik een hoop ideeën, gevoelens en plannen had die in mijn hoofd rondspookte.

Via LinkedIn kwam ik bij Linda Lex terecht en na een goed gesprek ben ik het GET ALL THE WAY. YOUR WAY. traject gaan volgen. Toen Linda mij vertelde over haar plannen met YIM was ik gelijk enthousiast. Een bevlogen groep met jonge ondernemers waarin ik mijn ideeën deel en waardevolle inzichten krijg.

YIM is voor mij de plek waar ik meer bereik dan ik ooit had kunnen bedenken.

Get in contact with RICO

DÉLIA VOORHOEVE

Communicatie expert

In 2020 ben ik ‘The Butterfly Talks’ gestart. Een ambitieus vrouwen kledingmerk, dat naast het inspireren van vrouwen met fashion, zich óók inzet voor kansarme kinderen wereldwijd.

Kinderen zijn in mijn ogen de toekomst. Daarom wordt 15% van de omzet gedoneerd aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Bij mij thuis hadden we het vroeger niet breed en daarom wist ik van jongs af aan al wat hard werken is. Ondanks dat ik niet de tools heb gekregen om een makkelijk leven te lijden, ben ik nooit gestopt met dromen.

Ooit, op een dag, moest en zou ik mijn eigen bedrijf beginnen om impact te maken in de wereld. Succes is niet gratis. Je zult altijd iets in moeten leveren voor hetgeen dat je wilt krijgen of bereiken. Of dit nou tijd, moeite, geld of energie is.

Waarom YIM?

Bij YIM voel ik me echt gehoord en krijg ik de energie, inspiratie en ondernemersmentaliteit terug die ik in mijn directe omgeving vaak mis.

Na elk gesprek krijg je de kriebels om aan de slag te gaan en je doelen te behalen. Met de juiste mensen om je heen kun je enorm ver komen.

Get in contact with DÉLIA

MIKE SCHOEMAN

Marketing expert

Al lange tijd liep ik rond met het idee om een kledingmerk te starten. Ik heb de stap genomen om mijn droom achterna te gaan en ben NAGILOOH begonnen. Omgedraaid staat er: HOOLIGAN.

Hooligans hebben vaak een negatieve associatie. Mijn missie met NAGILOOH is juist om overal de positieve kant van te benadrukken. Er is namelijk veel te doen om geweld en racisme in de sportwereld terwijl het eigenlijk gaat om de liefde voor het spel.

Nagilooh staat voor: “LOVE YOUR GAME”. Uiteindelijk is dat toch écht hetgeen waar het allemaal om draait bij wat je doet.

Tevens ben ik mede-eigenaar van BIKEBEAR ADVENTURE. Met BIKEBEAR ADVENTURE dragen wij met ons uitgebreide assortiment aan outdoor gerelateerde producten graag bij aan een hobby, sport, passie en avontuur.

Waarom YIM?

Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van YIM, omdat we van elkaar kunnen leren en inspireren.

Bij YIM kan ik de vele ideeën die ik heb bespreken met andere ambitieuze ondernemers. Ook is het mooi dat er samenwerkingen ontstaan binnen YIM om elkaar verder te helpen. Door te kiezen voor het TEAM SPIRIT FOR SUCCES. programma ben ik consistent bezig met het behalen van mijn doelen.

Get in contact with MIKE

SVEN ALKEMADE

Podcast expert

Ik was altijd druk, altijd 1000 dingen te doen om maar die passie aan te blijven wakker om alles eruit te halen wat erin zit.

Ik wilde iets starten waar ik écht energie uit haalde. Hieruit ontstond Alkemade Storytelling waaronder ik podcasts maak. Als radiomaker en podcast-verslinder was ik al een tijdje in de ban van podcasts en merkte ik dat, juist nu, verhalen belangrijker zijn dan ooit.

Sven; The podcastman is er om podcasts naar een niveau te tillen waar het thuishoort en de verhalen te vertellen die anderen verder brengen.

Waarom YIM?

Voor mij is YIM een essentiële aanvulling als jonge ondernemer. Als ondernemer lijkt het vaak alsof je het wiel telkens opnieuw dient uit te vinden. Het is vallen en opstaan. Door het delen van je uitdagingen met andere ondernemers behoed je jezelf voor een dolhof.

Op persoonlijk vlak heb ik vaak de uitdaging om om te gaan met afwijzing, krachtige keuzes te maken en stevig in mijn schoenen te staan. Daarvoor is de persoonlijke coaching van Linda tijdens het TEAM SPIRIT FOR SUCCES. programma essentieel om ook in mijzelf te investeren naast mijn onderneming.

Want je business kan pas groeien als jij dat ook doet.

Get in contact with SVEN