TEAM SPIRIT FOR SUCCESS.

In 1 jaar een business met impact

TEAM SPIRIT FOR SUCCESS.

Het creëren van jouw business met impact staat centraal in het Team Spirit For Success programma. Samen met andere bevlogen ondernemers ga je een POWERMINDSET creëren waarmee je krachtige keuzes kunt maken en meer impact kunt creëren dan je ooit kon bedenken.

Wij helpen jou om een jaarplan op te stellen. Vanuit dit jaarplan gaan wij jouw doelen meten, bijsturen en hebben we elk kwartaal een focusgesprek zodat jij ON TRACK blijft.

Je werkt aan jouw personal brand, leiderschap en business door consistent bezig te zijn met jouw groei naar het allerbeste resultaat. In de 4 live bijeenkomsten met inspirerende gastsprekers wordt er een verdiepingsslag gemaakt in relevante thema’s.

Voor waardevolle coaching, tools en inzichten neem je deel aan een maandelijkse online groepscoaching met andere bevlogen jonge ondernemers. Tevens krijg je toegang tot het online programma GET INLINE. GET STARTED en de YIM community.

EVEN IN HET KORT…

Team spirit for success.

Jaarprogramma
*€3.500,- of €350,- per maand

Kick-off strategiesessie 1 op 1 (live of online)

Maandelijkse online groepscoaching

Maandelijkse Q&A-sessie

4 live bijeenkomsten met inspirerende gastsprekers

3 online focusgesprekken 

Evaluatiegesprek 1 op 1

Onbeperkt toegang tot YIM Community

Onbeperkt toegang tot het online programma: Get Inline. Get Started.

Deelname aan de High Impact Trail

Deelname aan het jaarlijks businessevent 

Let's make impact!

*prijzen zijn exclusief BTW

Ben jij zo’n bevlogen jonge ondernemer en gun jij jezelf vooruitgang, focus en de juiste mensen om je heen?

MEEST GESTELDE VRAGEN.

Lees hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat houdt de online groepscoaching in?

Tijdens de online groepscoach sessies kijken we iedere maand waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om jouw volgende stappen te zetten. Er is ruimte voor jouw specifieke vraagstukken, uitdagingen en uiteraard ook aandacht voor jouw overwinningen.

Door naar elkaar te luisteren, elkaar scherp te houden, leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van de kracht van de groep.

Let’s make impact. Together.

Wat kan ik verwachten tijdens de online focusgesprekken? (groepen van 3)

De focusgesprekken helpen je om ieder kwartaal jouw doelen aan te scherpen en bij te sturen zodat je grip krijgt tijdens de weg naar de succesvolle realisatie van jouw einddoel.

Het focusgesprek heb je met je coach die je inzichten geeft om een succesvolle strategie te bepalen/ aan te scherpen voor de volgende drie maanden.

Wat levert het TEAM SPIRIT FOR SUCCES. jaarprogramma op?

Lees hier meer over wat de jaarprogramma’s van YIM opleveren.

Wil je meer weten over de persoonlijke verhalen van YIMMERS? Klik dan hier voor hun unieke verhaal en ervaringen.

Hoe ziet de YIM community eruit?

De YIM community is een online platform voor alle YIMMERS, coaches en experts. In de community kun je met andere YIMMERS, coaches en experts 1 op 1 chatten en kan je jouw podium pakken door successen, uitdagingen en leermomenten te delen waardoor je ook bouwt aan een waardevol netwerk.

De community is DE plek waar je vragen kan stellen en waardevolle kennis en tools krijgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes. Dit zijn bijvoorbeeld webinars, podcasts en korte kennis video’s.

Kan ik het TEAM SPIRIT FOR SUCCESS. programma elk moment beginnen?

YES! Je kan elk moment ‘JA’ zeggen tegen een vrij en succesvol leven met impact.

Wat kan ik verwachten van het online programma GET INLINE. GET STARTED.?

In het online programma GET INLINE. GET STARTED. leer je in 10 stappen HOE je jezelf, jouw leven en je business naar DE next level kunt brengt.

Je ontvangt inspiratie video’s en relevante kennis. Tevens worden er scherpe vragen gesteld zodat je aan het denken wordt gezet waardoor je deze kennis en tools direct kan toepassen in de praktijk.

Het online programma bestaat uit 2 modules.

Module 1: GET INLINE.
Je krijgt inzicht in wie je bent, wie wilt zijn en wat je wilt bijdragen. Je leert hoe je grip krijgt en opnieuw sturing kunt geven aan jezelf, je leven en business.

Module 2: GET STARTED.
Je gaat 100% DOEN wat nodig is om jouw doelen succesvol te bereiken. Let’s make impact together.

Hoe zien de live trainingsbijeenkomsten eruit?

De live bijeenkomsten zijn inspirerende en leerzame avonden waarbij een gastspreker zijn/ haar kennis en expertise deelt.

Deze bijeenkomsten zorgen voor een enorme BOOST in jouw groei mindset en jouw ondernemerschap vanuit Inline Leadership met een hoogwaardig netwerk dat je verder brengt.

De bijeenkomsten vinden in Midden-Nederland plaats.

Wat is het verschil tussen het TEAM SPIRIT FOR SUCCESS. PROGRAMMA en het ALL THE WAY. YOUR WAY. programma?

Er zit een duidelijk verschil tussen het TEAM SPIRIT FOR SUCCESS. programma en ALL THE WAY. YOUR WAY programma.

In het ALL THE WAY. YOUR WAY. programma heb je naast alle elementen uit het TEAM SPIRIT FOR SUCCESS. programma 1 op 1 coaching met een coach naar keuze. Je ervaart exclusiviteit en aandacht op het hoogste niveau. Het programma wordt namelijk op jouw behoeftes en doelen afgestemd.

Klik hier voor meer informatie over het GET ALL THE WAY. YOUR WAY. programma.