Exclusieve VIP dag

De diepte induiken, aanscherpen én grensverleggende inzichten voor een onvergelijkbare positionering aan de bovenkant van jouw markt.

Exclusieve VIP dag.

MET MEGA VERJAARDAGSBONUS! (t.w.v. €1.500,-)

‘Één dag full focus AAN jezelf en jouw business werken met
Linda Lex en Linn Willemsen.’

Wij bieden eenmalig een exclusieve VIP DAG aan. Deze dag is voor gedreven jonge ondernemers (22 – 32 jaar) die zichzelf en hun business sterk willen positioneren aan de bovenkant van hun markt.

Tijdens de intensieve en actiegerichte 1 op 1 sessies brengen wij krachtig leiderschap, slimme businesstrategie en groeimindset samen. 

We duiken de diepte in, focussen op ‘wat werkt voor jou’ en brengen de belangrijkste facetten aan het licht. Jij krijgt de juiste tools die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen.

Linn Willemsen

ALS JE HET VERSCHIL WILT MAKEN. MOET JE HET VERSCHIL DURVEN ZIJN.

De investering.

De investering voor deze exclusievie  VIP DAG bedraagt €2498,- (excl. BTW).

De dag is inclusief luxe lunch, koffie/thee/water, werkboek en werkmaterialen.

Dit eenmalige aanbod is geldig t/m maandag 26 september 2022.

Vertrouwd door:

voorbeeldlogo
VAN ASSELT - YIM
voorbeeldlogo
voorbeeldlogo
CASEWARE - YIM
voorbeeldlogo

DIT KRIJG JE.

EXCLUSIEVE VIP DAG

Grensverleggende ochtendsessie met Linda Lex; Businesspartner voor CEO’s en leiders aan de top en dé expert op het gebied hoogwaardig ondernemen vanuit Inline Leadership.

Heldere strategie sessie met Linn Willemsen; Brand expert vanuit Inline Leadership. (Middagsessie)

Volledig ontzorgde dag inclusief luxe lunch, koffie en heerlijke tussendoortjes

Je ontvangt een werkboek met effectieve tools en kritische vragen waar je tijdens en na de VIP Dag profijt van gaat hebben.

Na de sessie krijg je een Uitwerking van de sessie toegestuurd. Hierin staat jouw aangescherpte strategie (plan van aanpak), de actiepunten die hierbij horen en ons voorstel hoe jij jouw leven en business naar een volgend level kunt brengen.

De investering bedraagt €2498,-

MEGA BONUS: Lidmaatschap YIM IN BUSINESSCLUB (t.w.v. €1.500,-). Dit eenmalige aanbod is geldig t/m maandag 26 september 2022.

WAT LEVERT DE VIP DAG OP?

GRENSVERLEGGENDE OCHTEND SESSIE MET LINDA

1. Inzicht in wie jij bent, wat jou maximale potentieel is en dat van jouw bedrijf.

2. Het verhogen van jouw standaard: Hoe kan jij volledig in jouw waarde gaan staan?

3. Je krijgt inzicht in jouw beperkende denkpatronen en ontvangt unieke en bewezen tools voor een High Performance Mindset, om deze denkpatronen te doorbreken. Zodat je dit na de sessie direct kan toepassen in de praktijk.

Merano

HELDERE STRATEGIESESSIE MET LINN

1. Helderheid en concrete stappen over hoe jij de inzichten uit de ochtend sessie slim kan vertalen naar jouw business.

2. Inzicht in hoe jij jezelf sterker kunt positioneren waardoor je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor jouw ideale klant, die jou op juiste waarde schat.

3. Je krijgt tools voor het creëren van een hoogwaardig aanbod waardoor jij in minder tijd meer winstgevende resultaten kunt realiseren.

 

Waar wacht je nog op?

Wil je gebruik maken van dit eenmalige aanbod en profiteren van de MEGA BONUS? Kom met ons in contact dan plannen we samen een datum in.